Windows Live Essentials 2012 Yayınlandı

Microsoft'un uzun süredir üzerinde çalıştığı ve içinde Messenger 2012'in de yer aldığı Windows Live Essentials 2012 yazılımı yayınlandı. Merakla beklenen yeni Windows Live Essentials, kararlı sürüm olarak piyasaya sürüldü. Windows Live Essentials paketi; Windows Live Messenger, Windows Live Mail, Windows Live Writer, Fotoğraf Galerisi, Aile Koruması, Movie Maker, Bing  Araç Çubuğu , Microsoft  SkyDrive, Outlook Bağlayıcı Paketi uygulamalarının yeni sürümlerini içermektedir. Windows Live Essentials kararlı sürümünde pek çok yenilik yer almaktadır.

 

Windows Live Essentials 2012 sürümü, Windows XP desteği sunmamaktadır. Yeni paket, sadece Vista , Windows 7 ve Windows 8  kullanıcıları tarafından kullanılabilecek. Windows Live Messenger'ın sunduğu en önemli yeniliklerden birisi, arkadaş listesinde yer alanların yanı sıra, Facebook, MySpace ve LinkedIn'deki arkadaşlarla da bağlantı kurabilmeye olanak tanıması.

WİNDOWS XP’DE ÇALIŞAN MESSENGER

Windows Live Messenger 2012 sürümü, Windows XP işletim sistemini desteklememektedir. Vista, Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemlerine uyumludur. Windows XP işletim sistemine uyumlu olan Windows Live Messenger 2009 Yapı 14.8117.416 Türkçe sürümünü BURADAN indirebilirsiniz.

comment

YORUM YAPIN

1000 karakter kaldı.